Patientforeningernes Dag

Dato/tid:
15. september 2022 13:00 - 16:00

Kære patientforeninger og -netværk

Hermed får I invitation til Patientforeningernes Dag, der afholdes d. 15. september 2022 kl. 13.00 -16.00 på Strandboulevarden 49, 2100 København Ø.

Dagens program er tilrettelagt ud fra jeres ønsker og indeholder en række spændende oplæg, som vi er i fuld gang med at få på plads, men vi lover at det bliver godt! Vi skal bl.a. høre om:

”Kemohjerne – forskning om forekomst af kemohjerne, årsager og mulige interventioner/behandlingsmuligheder” ved Ali Amidi, Professor, Ph.d, MSc, Aarhus Universitet

Det endelige program får I ud så snart det er på plads, så I kan se hvad der ellers venter af gode oplæg.

Send endelig denne foreløbige invitation bredt ud i jeres foreninger, så både bestyrelsesmedlemmer og foreningens øvrige medlemmer får mulighed for at deltage og flest muligt kan få glæde af Patientforeningernes Dag.

Tilmelding:
Alle skal tilmelde sig individuelt og ikke som forening via linket øverst på siden. Sidste frist for tilmelding er d. 9. september 2022

Vi glæder os til en rigtig spændende dag!

Venlige hilsner fra Signe & Eva

Adresse: